Join the team!

 

 

 

 

Kom je een kop koffie drinken?

Zoek jij een leuke en goed betaalde (bij)baan in het gezelligste horeca-team van Amsterdam? Kom werken bij De Kop van Oost.

 

Kom snel langs voor een kop koffie, we zoeken part-time en full-time medewerkers met en zonder ervaring!

Kom een kop koffie drinken

8 + 10 =

Vacatures

Chef de partie

Is koken jouw passie en zit je bomvol energie om de mooiste gerechten neer te zetten voor de gast? Wij zoeken een gedreven chef de partie. Je bent verantwoordelijk voor een bepaalde sectie van de keuken en bedenkt samen met de chef en sous chef nieuwe gerechten voor deze partie.

(Assistent) Bedrijfsleider

Heb jij passie voor service, cocktails, bieren en wijnen? Zie jij het zitten om de verantwoordelijkheid te dragen van het bar team of bedieningsteam en samen met de bedrijfsleiders de leiding te nemen? Wij zoeken gedreven managers die part time of full time bij ons willen komen knallen!

Bedieningsmedewerkers

Wil jij lekker geld verdienen in een gezellige leuke omgeving? We hebben een team bomvol leuke mensen waarmee je de drukke dagen mee samen zult werken. Ervaring in de horeca is een pre, dus laat je niet afschrikken! We zoeken runners en wijklopers! Stuur een bericht of mail.

Bar medewerkers

Biertjes tappen, cocktails shaken, koffies maken, wijnen uitschenken. Misschien wel de drukste job bij ons restaurant, maar ook zeker een van de leukste! Samen met een bar team knallen om de dranken op tijd bij de gast te krijgen!

Leerling kok

Doe jij de opleiding tot kok, is koken jouw passie en zit je bomvol energie om de mooiste gerechten neer te zetten voor de gast? Wij willen je alles leren! Samen met het keuken team zorg jij er voor dat gasten tevreden naar huis gaan en graag terug komen.

Keukenhulp / Afwas

Wil jij lekker geld verdienen naast je studie? In ons drukke restaurant zijn we altijd op zoek naar jonge frisse mensen die graag de mouwen willen op stropen. De Kop van Oost heeft een super gezellig team!

Contact

Zeeburgerpad 1
1018 AH Amsterdam

+31 (0)20 238 6988
info@dekopvanoost.com

 

Nieuwsbrief

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 17:30–00:00
Woensdag: 17:30–00:00
Donderdag: 12:00–00:00
Vrijdag: 12:00–01:00
Zaterdag: 12:00–01:00
Zondag: 12:00–00:00

Volg ons