020 238 6988
Reserveren

Join the team!

Zoek jij een leuke en goed betaalde (bij)baan in het gezelligste horeca-team van Amsterdam?

Kom snel langs voor een kop koffie, we zoeken part-time en full-time medewerkers met en zonder ervaring!

BEDIENINGSMEDEWERKERS

Wil jij lekker geld verdienen in een gezellige leuke omgeving? We hebben een team bomvol leuke mensen waarmee je de drukke dagen mee samen zult werken. Ervaring in de horeca is een pre, dus laat je niet afschrikken! We zoeken runners en wijklopers! Stuur een bericht of mail.

BEDRIJFSLEIDER

Bar Restaurant De Kop van Oost zoekt een fulltime bedrijfsleider met ervaring. Wordt jij enthousiast van het aansturen van een team bomvol leuke mensen? Dan ben jij het persoon die we zoeken!

Als bedrijfsleider bij Restaurant de Kop van Oost ben jij o.a. verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding aan een team van 20-30 medewerkers. Jij bent samen met de rest van het management team verantwoordelijk voor een glimlach op de gezichten van de gasten en collega’s.

Barmanager/ floormanager

Heb jij passie voor service, cocktails, bieren en wijnen? Zie jij het zitten om de verantwoordelijkheid te dragen van het bar team of bedieningsteam en samen met de bedrijfsleiders de leiding te nemen? Wij zoeken gedreven managers die part time of full time bij ons willen komen knallen!

Vacatures

Bar medewerkers

Biertjes tappen, cocktails shaken, koffies maken, wijnen uitschenken. Misschien wel de drukste job bij ons restaurant, maar ook zeker een van de leukste! Samen met een bar team knallen om de dranken op tijd bij de gast te krijgen!

Chef de partie

Is koken jouw passie en zit je bomvol energie om de mooiste gerechten neer te zetten voor de gast? Wij zoeken een gedreven chef de partie. Je bent verantwoordelijk voor een bepaalde sectie van de keuken en bedenkt samen met de chef en sous chef nieuwe gerechten voor deze partie.

Keukenhulp/afwas

Wil jij lekker geld verdienen naast je studie? In ons drukke restaurant zijn we altijd op zoek naar jonge frisse mensen die graag de mouwen willen op stropen. De Kop van Oost heeft een super gezellig team!